dinsdag 25 februari 2020

14-12-2019 - Winterconcert 2019
25-11-2017 - Jubilarissen gehuldigd

Zangers gezocht (M/M)

Het Horster Mannenkoor is 125 jaar jong!

En dat willen we weten!

Op zaterdagavond 18 april 2020 geven we een groot jubileumconcert in de aula van het Dendron College. Wat je hier kunt verwachten, lees je op de volgende bladzijde.

We roepen jongens / mannen, die graag een keer samen met ons koor o.l.v. Tim Schulteis willen meezingen, op om vanaf dinsdag 3 maart t/m 14 april 2020 op dinsdagavond  samen met ons twee of drie, vlotte nummers in te oefenen. We zingen o.a. Heilige Antonius van Rowwen Heze  en Mad World van Tears for Fears.

We starten om 19.45 uur en de repetitie duurt ruim een uur. In de praktijk oefenen we dus wekelijks op dinsdag tot ons concert op zaterdag 18 april. Vooraf ontvangt iedereen een mp-3bestand met de partituur van de liedjes, die we zingen.

De data van de repetities zijn:

• 3-10-17-24 en 31 maart
  • 7-14 april en de uitvoering op zaterdag 18 april 2020
  • De generale repetitie is op vrijdagavond 17 april óf op zaterdag 18 april

De locatie waar we repeteren laten we je nog weten; deze is medeafhankelijk van het aantal gastzangers.

Indien je mee wilt zingen kun je je opgeven door hier te klikken.  We houden je dan op de hoogte!

Het aanmelden kan t/m maandag 17 februari a.s.

Wil je meer informatie? Mail dan naar siraterces.[antispam].@horstermannenkoor.nl  , kijk eens op www.horstermannenkoor.nl of bel naar onze voorzitter Fred van Neerven, tel. 06-41073799

Tot ziens!

Het Horster Mannenkoor

Limburgse Koordagen in Roermond

Het Horster Mannenkoor tijdens een uitvoering op de Limburgse Koordagen in Roermond op 5 oktober 2019

koordagen-roermond

Het Horster Mannenkoor tijdens de wekelijkse repetitie

“Horster Mannenkoor swingt”

Wat kun je verwachten op het jubileumconcert 18 april 2020 in de aula van het Dendron College?

Het concert staat in het teken van verbinden van mensen door middel van muziek. Belangrijk hierbij is de keuze voor verschillende muziekstijlen en verschillende generaties uitvoerenden waarbij het element samen nadrukkelijk wordt gezocht.

Het programma wordt een mix van koormuziek en popmuziek.

Als gastzangers zullen optreden Nienke, bekend van The Voice en Roy Verbeek.

Laat me, You raise me up, Kiss from a Rose, Home en Amazing Grace zijn o.a. nummers die de revue passeren.

Ook DJ/producer Maik Cox heeft een werk gecomponeerd voor en met Het Horster Mannenkoor. Een band bestaande uit Joep Vullings,  Richard Kleuskens, Maartje Smedts en Stijn Vullings  maakt het compleet.

Nienke en Roy zullen naast enkele solo-optredens ook gezamenlijk met het koor optreden  en een duet ten gehore brengen. Ook zullen  leerlingen en docenten van het Dendron College  hun zangkwaliteiten etaleren op de bühne en treedt het gastkoor Andiamo uit Weert met een achttal zangers van ons op.

Het Horster Mannenkoor wil ook graag andere mannen betrekken bij dit jubileumfeest. Iedereen van het mannelijke geslacht, die affiniteit heeft met zingen, kan op zaterdag 18 april ook op de bühne staan en meezingen met o.a. het lied Mad World en H. Antonius van Rowwen Heze.

Natuurlijk vergt dit eerst enige oefening. Op 7 dinsdagen vanaf dinsdag 3 maart om 19.45 repeteer je samen met ons mee. Meer info kun je inwinnen bij een van de bestuursleden van het Horster Mannenkoor.

Tot ziens??

Namens alle leden van het Horster Mannenkoor, het bestuur,

Fred van Neerven, voorzitter         06-41073799

Marcel Pennings, muzikale zaken   06-23226548

Leo Janssen, algemene zaken        06-18478823

Anton van Horen, penningmeester       06-33720995

Jac. Truijen, secretaris                        06-52044508

PS Met vragen en/of opmerkingen kun je altijd met iemand van ons contact opnemen.

Wil je onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar siraterces.[antispam].@horstermannenkoor.nl

Surft ook eens naar www.horstermannenkoor.nl of volg ons op facebook.

STER Sponsor

lumar