zaterdag 25 mei 2019

start om 20:00 uur
MFC De Meulewiek, Sint Jansstraat 2A, 5964 AC Meterik

musical-emotions-winter

Op weg naar het 125-jarig bestaan van het Horster Mannenkoor organiseert het koor het  winterconcert Musical Emotions.

Het concert vindt plaats op zaterdag 19 januari om 20.00 uur in “De Meulewiek” te Meterik.

Aan het Winterconcert Musical Emotions van het Horster Mannenkoor werken mee:

Daphne Ramakers

De sopraan Daphne Ramakers studeerde solozang bij Mya Besselink aan het Maastrichts conservatorium. Ze sloot haar Bachelor-, Masterdegree en operaklas alle met onderscheiding af.
Daphne is een veelgevraagde soliste in binnen- en buitenland. Zij zong onder andere de rol  van 1e Dame (Mozart's Zauberflöte) bij het RAP programma van de Nationale Reisopera en verleende haar medewerking aan de jubileumconcerten van het Limburgs Symfonie Orkest. Ze was te zien als Die Sängerin in Boesmans Reigen in  L'opera Bastille te Parijs. Ze zong de rol van Ida in Die Fledermaus (J.Strauss) in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en was te zien als Lucy in A Beggar’s Opera(B.Britten) in de Kammerschloss Oper in Konstanz.

Marloes Nogarede

Geboren en getogen in Horst is Marloes, na het behalen van haar HAVO-diploma, gestart aan de Rockacademie in Tilburg. Na een jaar besloot ze om er mee te stoppen en de muziek puur als hobby te behouden. Ze heeft vervolgens met veel plezier drie jaar in de coverband Proost! gezongen. Regelmatig heeft ze meegedaan aan projecten in Horst en omstreken, zoals de Horster Revue en Hegga Symohonica.
Marloes geniet van de reacties van het publiek, zeker als deze door de muziek geraakt zijn. Het liefst zingt (en luistert) Marloes de kleinere nummers in een akoestisch jasje. Maar met een groot orkest op het podium staan vindt ze ook ontzettend leuk. En meerstemmigheid, die laat volgens Marloes een lied nog meer spreken.

Tina Brouwers

Tina is geboren en getogen in Sevenum. Haar hobby's zijn zingen, klarinet spelen en acteren.
Ze studeert aan de Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg met als hoofdvakken educatie en zang. Tina heeft meegespeeld in diverse producties. Ze had in 2013 een hoofdrol in Sound of Music (Stichting Musical Stella Duce, Venlo), twee jaar later in Bad Girls en in 2016 in RENT (Stichting Muziektheater ROES, Breda). Verder is ze artistiek leider bij musicalvereniging Tikiko en dirigent bij Vrouwenkoor Muzus. Bij attractiepark Toverland is ze medewerker entertainment. Ze beschikt over een goede portie humor en werkt graag met jongeren. Als AMV docent laat ze leerlingen van de basisschool kennis maken met muziek.

Bij enkele werken wordt de begeleiding op piano verzorgd door Esther Zaad.
De verdere muzikale begeleiding is in handen van een combo  o.l.v. Maartje Smedts.

Dit alles onder leiding van onze dirigent Tim Schulteis.

Enkele kaarten (à € 12,50) zijn zaterdag 19 januari vanaf 19.30 uur nog verkrijgbaar aan de kassa.

Wees er snel bij want VOL = VOL

STER-sponsoren