zondag 20 oktober 2019

28-10-2017 - Algemeen - 2017-10-28 herfstconcert HMK

Geplaatst door:  Mariette VandenMunckhofVedder
  Datum:  09 jul 2019 02:40

Geacht Bestuur en Leden, Vanuit Dublin, Georgia willen wij gaarne het navolgende onder Uw aandacht brengen. Wij hadden een bepaald voorgevoel en derhalve waren wij gedurende Papa's laatste dagen in Horst en hebben dus fijn afscheid van hem kunnen nemen. Wij kunnen de gedachte maar niet van ons afzetten, hoe geweldig het geweest zou zijn als zijn èrg geliefde Horster Mannenkoor zijn requiem mis zou hebben opgeluisterd. Daarbij twijfelen wij er geen moment aan dat de zangers dit graag zouden hebben gedaan. Helaas hebben mijn jongere broers en zussen jullie deze mogelijkheid onthouden doordat zij besloten om geen uitvaartmis te laten plaatsvinden...! Wij complimenteren Bestuur en Leden van het Horster Mannenkoor voor de welgekozen woorden in het krantenbericht van Hallo Horst aan de Maas. Met respect en hartelijke groeten vanuit de U.S.A., Mariet(te) Van den Munckhof-Vedder Pieter Vedder PS De Amerikaanse wet gebruikt éérst de meisjesnaam, dan die van de echtgenoot.

Geplaatst door:  Wil Hoeijmakers
  Datum:  20 jan 2019 19:44

Ik wil heel graag mijn complimenten overbrengen voor het concert van gisteravond. Het afwisselend repertoire, de opstelling, de stemmen natuurlijk. De combinatie met de gastartiesten. Ik heb genoten. Ook de complimenten aan de dirigent die deze keuze heeft gemaakt. Van mij mag het mannenkoor ‘nieuwe stijl’ zal ik het maar noemen nog lang zo doorgaan.

Geplaatst door:  Mark
  Datum:  20 jan 2019 16:18

Was echt super leuk een gevarieerd programma.

Beheerder:

Bedankt voor je bericht en fijn dat je genoten hebt.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code

STER-sponsoren