woensdag 13 november 2019

Concerten in 2016 en 2017

Geplaatst op 28-10-2017  -  Categorie: Algemeen

Concerten in 2016 en 2017

Op weg naar het 125-jarig bestaan van het Horster Mannenkoor werd in het najaar van 2017 een herfstconcert gegeven in Cultureel Centrum 't Gasthoes te Horst om onze vrienden, sponsoren en andere toehoorders een voorproefje te geven van het grote jubileumconcert in 2019.

Aan dit concert werd medewerking verleend door zangeres Ellen Bliek en Bigband Flavour uit Venray.

Het Horster Mannenkoor nam op zondag 2 oktober 2016
deel aan het Volkorenfestival in Herberg de Lindehoeve.

Zondag 9 oktober verzorgde het Horster Mannenkoor
onder leiding van Tim Schulteis het Promsconcert te
Grubbenvorst. Hier traden verder op: Martin Hurkens,
het closeharmony koor Fusion onder leiding van Esther
Zaad en het buitengewoon muzikaal Belgisch gezin BOW.
Een prachtig concert gelet op de reacties van de
toehoorders en vanuit Stichting Proms Noord-Limburg.

dsc-0362-800x600
dsc-0353-800x600

'Scrooge', het verhaal van Charles Dickens, werd op 17 december 2016 neergezet door het Horster Mannenkoor met zowel zang als toneelspel. Hoofdrollen werden gespeeld door Theo Jacobs en Peter Keijsers. De rol van Tiny Tim werd vertolkt door Jeano Keunen. De muzikale ondersteuning werd verzorgd door het combo o.l.v. Maartje Smedts.
Tina Brouwers, Anja Hoeijmakers en Dorothé Cox traden op als de drie vrouwelijke 'geesten'. Het publiek kon genieten van hun zang. Het werd een geweldige voorstelling mede door de choreografie die in handen was van de ervaren Marie-Anne Mittelmeijer.

Het publiek bij het Volkorenfestival van Herberg de Lindehoeve op 24 september 2017 was vol lof over de gekozen muziekstukken en de uitvoering daarvan door het Horster Mannenkoor.

Het Herfstconcert op 28 oktober 2017 voor met name onze vrienden en sponsoren kenmerkte zich door een geweldige mix van muziekstukken: van middeleeuwse werken naar hedendaagse arrangementen.

<< Naar overzicht

STER Sponsor