zaterdag 21 april 2018

Jubilarissen gehuldigd

Geplaatst op 25-11-2017  -  Categorie: Algemeen

Ceciliafeest 2017

Tijdens het gezellige jaarlijkse Ceciliafeest van het Horster Mannenkoor op zaterdag 25 november 2017 hebben de leden –na het opluisteren van de H. Mis in de Lambertuskerk en het verorberen van de traditionele “boeremoos met wôrs”- twee jubilarissen gehuldigd: Jac Wijnen vierde zijn 60-jarig jubileum en Frans Gielen zijn 40-jarig jubileum. Bovendien is Kees Bartels benoemd tot erevoorzitter vanwege zijn voormalige voorzitterschap van het Horster Mannenkoor gedurende 14 jaar.

Na een persoonlijk dankwoord heeft voorzitter Fred van Neerven de aanwezige jubilarissen een oorkonde en het insigne van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond (KNZV) overhandigd.

Helaas waren twee andere jubilarissen op deze avond verhinderd.
In de middag hebben wij Jan Coppus in Sevenum met een bezoek vereerd en hem toegezongen en de oorkonde en het insigne overhandigd. Jac Sijben is enkele weken na het Ceciliafeest gehuldigd.

Wij feliciteren alle jubilarissen en onze erevoorzitter van harte.

Hieronder een foto van de jubilarissen en erevoorzitter tijdens de huldiging:

jubilarissen-2017-800x600

Frans Gielen, Jac Wijnen en Kees Bartels met hun partners. (l-r)

Na het officiële deel werd de avond onder het genot van een drankje en muziek voortgezet, waarbij de baritons een leuk optreden verzorgden.

<< Naar overzicht

STER-sponsoren